Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

VIDEO ǀ ”Aş vrea să le mulţumesc”. Vlad Chiricheş, mesaj special pentru fani

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21277224/2/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023-3.jpg

Vlad Chiricheş crede că formaţia sa este pe un drum bun, iar el începe să se integreze în colectiv, după victoria cu 1-0 obţinută duminică seara, în Ghencea, cu CFR Cluj.

”Aş vrea să le mulţumesc celor prezenţi la stadion în seara asta, au făcut o atmosferă frumoasă. E un stadion nou, poate şi-a pierdut un pic din spiritul de altădată, sperăm să mai avem ocazia să jucăm aici.

Cred că am controlat jocul şi ca posesie, şi ca momente de poartă. Au avut şi ei ocazii, dar din ce am simţit eu din teren nu a fost ceva extraordinar. Eu am jucat 90 de minute, ceea ce e bine. E bine că incep să prind ritm, să joc mai mult, şi asta mă ajută. Acum mă simt bine, e clar că am nevoie să mă recuperez.

Despre momentul ăsta bun de început, noi, echipa simţim că suntem bine, avem încredere, avem plăcerea asta de a juca. Despre Nordsjaelland ce să spun! Am văzut câteva clipuri şi  e o echipă care are posesie, sunt agresivi. Sperăm să găsim un plan foarte bun de joc, să câştigăm şi să ne calificăm”
, a declarat Vlad Chiricheş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele