Ultima oră
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”
Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul” Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul”
FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni
Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League
Şoferul autocarului tricolor, gata să ducă România cât mai departe la Euro 2024. ”Sunt mândru de asta” Şoferul autocarului tricolor, gata să ducă România cât mai departe la Euro 2024. ”Sunt mândru de asta”
OFICIAL | Curăţenie generală la FC Argeş! Şase jucători, OUT dintr-un foc OFICIAL | Curăţenie generală la FC Argeş! Şase jucători, OUT dintr-un foc

Veteranul Ioan Hora s-a înţeles cu o echipă ce a impresionat sezonul trecut

Liga II Publicat de Daian Cutu pe joi, 17:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21645795/1/hora.png

Lovitură de imagine dată de FC Bihor Oradea. Nou-promovata în Liga 2 l-a transferat pe Ioan Hora (35 de ani).

Experimentat atacant a jucat sezonul trecut la CS Crisul Santandrei, în Liga 3. Hora are un CV fabulos pentru nivelul ligii secunde: titlul cu CFR Cluj, două Cupe ale Turciei cu Konyaspor şi Akhisarspor, o Cupă a României cu FCSB, o Supercupă a României cu CFR Cluj.

A fost un target pentru mine. Am zis că nu mă las de fotbal până nu îmbrac şi culorile oraşului meu. Mă bucur că am ajuns la FC Bihor şi sper să pot ajuta, nu doar să rămânem în Liga 2, ci să putem ataca promovarea mai sus pe viitor.

Lucrurile trebuie luate pas cu pas, noi ca şi grup trebuie să conştientizăm că suntem acum în Liga 2 şi sezonul ăsta principalul obiectiv este menţinerea. Va fi un campionat greu pentru noi mai ales că suntem nou promovată.

Dacă suntem concentraţi sută la sută, dornici de muncă, cu siguranţă vor veni şi rezultatele. Important e ca din 3 august să fim cu toţii în vână pentru că e nevoie de fiecare jucător. Cred mult în acest proiect şi mi se pare foarte interesant, mai ales că cunosc din oamenii care conduc acum FC Bihor şi cred în ceea ce vor ei să facă”, a declarat Hora. pentru Bihor Online.
  • Atacantul a bifat 3 selecţii în naţionala României.

FC Bihor se pregăteşte acasă până pe data de 7 iulie. Apoi este programat un cantonament în Ungaria, la Balmazujvaros.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele