Ultima oră
Transfer pe axa Rapid-Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial

Transfer pe axa Rapid-Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial
UEFA a deschis o anchetă cu privire la un gest controversat al lui Demiral UEFA a deschis o anchetă cu privire la un gest controversat al lui Demiral
A venit şi răspunsul lui Adi Mutu pentru Răzvan Burleanu! Decizie surprinzătoare a „briliantului” privind postul de selecţioner: „Vreau să antrenez” A venit şi răspunsul lui Adi Mutu pentru Răzvan Burleanu! Decizie surprinzătoare a „briliantului” privind postul de selecţioner: „Vreau să antrenez”
Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor concura la Paris. Team Romania are acum 105 sportivi

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor concura la Paris. Team Romania are acum 105 sportivi
Cum au descris cei de la Tottenham evoluţiile lui Radu Drăguşin după eliminarea de la EURO Cum au descris cei de la Tottenham evoluţiile lui Radu Drăguşin după eliminarea de la EURO
”Stanciu a fost mai mult Spanciu!”. Fostul atacant al naţionalei nu i-a iertat pe „tricolori”, după eliminarea de la EURO ”Stanciu a fost mai mult Spanciu!”. Fostul atacant al naţionalei nu i-a iertat pe „tricolori”, după eliminarea de la EURO

Un jucător chinez de 17 ani a murit în timpul unei competiţii de badminton în Indonezia

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe luni, 15:52
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21650789/1/bad.jpg

Badminton Asia şi-a exprimat condoleanţele, luni, în urma decesului jucătorului chinez Zhang Zhijie, în vârstă de 17 ani, care s-a prăbuşit pe teren în timpul Campionatelor Asiatice de Juniori din Yogyakarta, Indonezia, relatează Reuters.

Asociaţia indoneziană de badminton (PBSI) şi Badminton Asia au afirmat într-o declaraţie comună că Zhang s-a prăbuşit în timpul unui meci împotriva Japoniei. Echipa medicală a turneului a ajuns la faţa locului înainte ca o ambulanţă să-l ducă la un spital, unde Zhang a murit la ora 23:20, au adăugat organizaţiile.

"Badminton Asia, PBSI şi comitetul de organizare sunt extrem de întristaţi şi şi-au exprimat cele mai profunde condoleanţe părinţilor lui Zhang, familiei şi Asociaţiei Chineze de Badminton", au spus acestea.

Comitetul Naţional Olimpic al Indoneziei a prezentat, de asemenea, cele mai profunde condoleanţe pentru moartea lui Zhang.

Asociaţia chineză de badminton a declarat, luni, pentru publicaţia de stat China Newsweek că a comunicat cu partea indoneziană cu privire la preocupările legate de faptul dacă Zhang a primit îngrijiri medicale în timp util.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele