Ultima oră
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene

Un jucător cheie de la FCSB, criticat de patron pentru prestaţia din meciul cu Universitatea Craiova. ”Din respect nu l-am schimbat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21551215/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024-3.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

 

Gigi Becali nu a fost însă deloc impresionat de prestaţia lui Darius Olaru. Patronul lui FCSB a punctat faptul că din respect pentru jucătorul ce a salvat echipa în multe meciuri nu a apelat la schimbare.

”Nu doar că am fost în control, dar am şi avut multe ocazii. Noi am câştigat acest meci fără Olaru. Nu l-am văzut niciodată aşa slab. Mai avea puţin şi era schimbat. Nu se poate să dai toate mingile la adversar. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Olaru, nu pot să-mi dau seama. A dat prea multe mingi la adversari. Nu ai voie aşa ceva la mine! Dacă era altul... Din respect nu l-am schimbat. Dacă la mine faci aşa şi pierzi mingea, la revedere!

În seara asta a mai apărut un jucător, lângă Şut. Lixandru. Care chiar dacă avea galben, nu l-am schimbat. Pentru că este exponenţial. Pe Şut şi Lixandru eu i-am impus în echipa de start. Chiar şi cei din staff m-au felicitat”
, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele