Ultima oră
Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...” Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...”
Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon
LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"

Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"

FCSB Publicat astăzi, 16:34
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21740511/1/becali-1.jpg

 

 

Este bine cunoscut faptul că Gigi Becali este „creierul” de la FCSB, fiind atât finanţator, cât şi antrenor.

După ultimele declaraţii în care acesta a decis că se va implica mai mult la echipă, folosindu-se chiar de inteligenţa artificială la antrenamente, mai mulţi oameni din fotbal au reacţionat.

Adrian Porumboiu l-a taxat pe Gigi Becali: „Noaptea e mai greu aşa”

Acum a venit şi rândul lui Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, să îl ironizeze pe Gigi Becali. Cu toate acestea, fostul finanţator consideră că FCSB îşi va reveni din această perioadă nefastă şi se va bate la titlu.

"FCSB-ul trece prin transformări care sunt evidente. Acolo probabil că la o anumită oră şi antrenorul principal mai oboseşte, mai clipiceşte… Noaptea e mai greu aşa.

Au un lot cu care sigur vor ieşi de acolo din zona aceea, cu toate că le vine greu cu două competiţii să reziste. Sincer să fiu nu vor rămâne acolo şi se vor bate la titlu", a spus Adrian Porumboiu, potrivit Fanatik.

Gigi Becali va folosi inteligenţa artificială la antrenamentele FCSB-ului

Latifundiarul din Pipera a declarat faptul că se va folosi de inteligenţa artificială la antrenamente pentru a lungi exerciţiile cu mingea.

"S-ar putea să măresc durata antrenamentelor. Există tehnologii, cer să văd pe televizor dacă pasează.

Văd pe inteligenţa artificială şi zic:«Încă un sfert de oră, pasă din prima la antrenamente». Comand de acasă, stau în pat şi zic: «Opreşte antrenamentul, nu s-a dat pasă, s-a făcut preluare şi nu ai voie două atingeri».

Trebuie să repeţi ca să pasezi din prima, repetiţia se transformă în deprindere şi deprinderea se transformă în fire", a dezvăluit Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele