Ultima oră
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale
VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor

Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...”

FCSB Publicat astăzi, 18:11
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21740593/1/fcsb-slovan-liberec-liga-europa-24-09-2020.jpg

 

 

La doar 26 de ani, Adi Petre, fostul atacant de la FCSB şi UTA Arad a dat de înţeles în cadrul podcastului jurnalistului Cătălin Oprişan că se retrage.

Miercuri, lucrurile s-au schimbat radical. După o discuţie cu oficialii Concordiei Chiajna, atacantul s-a răzgândit şi va continua să îmbrace tricoul ilfovenilor şi implicit să joace în Liga 2.

Adi Petre a vorbit acum despre perioada petrecută în tricoul „roş-albaştrilor”, unde a fost legitimat timp de aproximativ un an.

Fotbalistul a dezvăluit că atunci când vorbea cu Gigi Becali, patronul echipei îl lăuda înainte de meciuri, iar apoi îl scotea la pauză. Adi Petre a spus chiar că latifundiarul din Pipera vorbea despre el pe la sapte, îl critica şi îşi dorea să scape de el.

”Cu domnul Becali am vorbit de trei ori faţă în faţă şi era total faţă de ce auzeam în presă şi de ce declara. În faţă îmi spunea: `Tu eşti cel mai bun atacant de la noi din ţară, tu eşti de naţională, se lipeşte mingea de tine, ai forţă, viteză, ai tot ce vrei, doar că nu eşti antrenat.

Vorbesc cu antrenorii şi te antrenează şi o să fii la naţională, te fac numărul 1`. `Bine, nea Gigi, mulţumesc!`. Următorul meci, la pauză afară. `Abia aştept să scap de ăla, mai are contract un an, dar abia aştept să aduc alt atacant` (n.r.- declaraţii la TV).

Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după... După meci venea în vestiar şi zicea: `Tată, îmi pare rău. Am fost şi eu nervos, nu te supăra pe mine. Nu e adevărat ce zic, dar sunt şi eu nervos şi le am pe ale mele`.

Adică total diferit şi nu ştiam ce să mai cred. Prin octombrie am primit oferta din Serie B şi mi-a zis că nu vrea să mă dea afară sau să plec, dar mi-a zis că o să fie greu să joc. Venise şi Buş. Nu-mi mai garanta că mă mai bagă antrenorii”, a dezvăluit Adrian Petre la podcast-ul ”Vreau să ştiu”.

Adrian Petre a mai evoluat în carieră pentru UTA Arad, Esbjerg (Danemrca), FCSB, Cosenza (Italia), Farul Constanţa, Apolon Levadiakos (Grecia) ,FC Hermannstadt şi Tunari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele