Ultima oră
Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta
La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol
Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya
Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon
Decizia luată de FRF cu privire la Nordis Decizia luată de FRF cu privire la Nordis
Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ

Ultimele informaţii despre situaţia lui Aaron Boupendza

Rapid Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:53
mail-share icon Email

Sosit în România de aproximativ o lună, Aaron Boupendza nu a debutat încă la Rapid. Gabonezul a ales să vină în România după ce a fost curtat şi de formaţia egipteană Zamalek.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21758744/1/459575697-1033664305431326-6058378960658535320-n.jpg

Aaron Boupendza a ajuns la Rapid după o desfăşurare de evenimente demnă de o telenovelă. Pe 8 septembrie, Viorel Moldovan a anunţat că transferul este ca şi rezolvat, dar atacantul a fost prezentat oficial la Zamalek, peste doar câteva ore. 

Ulterior, Viorel Moldovan a spus că nu are nicio emoţie şi că este convins că Boupendza va ajunge în Giuleşti, lucru care s-a şi întâmplat. De atunci, rapidiştii au fost ameninţaţi constant de Zamalek cu un proces, în cazul în care gabonezul va intra pe teren.

Acum, preşedintele Rapidului a dezvăluit care sunt situaţiile lui Aaron Boupendza şi Clinton N'Jie, celălalt atacant adus recent care nu a apucat să debuteze. Viorel Moldovan are speranţe că cei doi vor putea evolua în meciul cu Farul, primul de după pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale. De asemenea, oficialul a spus că în acest moment se aşteaptă decizia FIFA cu privire la Boupendza.

”Actele sunt depuse de mult timp. Eu cred că până la ora meciului cu Farul îi vom avea disponibili. Suntem în litigiu cu Zamalek la FIFA şi sperăm să fie o decizie favorabilă, cel puţin provizorie, ca să poată juca.

Suntem în aşteptarea deciziei. Arată foarte bine cei doi jucători. Eu cred că vor creşte nivelul din punct de vedere calitativ. Boupendza cred că putea să joace încă de când a venit.

N'Jie este un jucător care a trecut pe la cluburi importante, cu multă experienţă, iar eu sper să ne aducă un plus de echilibru şi calitate”, a declarat Viorel Moldovan, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele