Ultima oră
Editorial Vlad Măcicăşan | Eliminaţi-i pe Colţescu şi Vassaras, nu pe Olaru! Editorial Vlad Măcicăşan | Eliminaţi-i pe Colţescu şi Vassaras, nu pe Olaru!
Gigi Becali nu mai stă la discuţii şi a luat decizia: ”Nu mai joacă. L-am tras de şuncile de la burtă cum l-a tras Dorinel pe ăla de tricou” Gigi Becali nu mai stă la discuţii şi a luat decizia: ”Nu mai joacă. L-am tras de şuncile de la burtă cum l-a tras Dorinel pe ăla de tricou”
UTA s-a despărţit de atacantul adus ”să rupă plasele” în Superliga UTA s-a despărţit de atacantul adus ”să rupă plasele” în Superliga
VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0. Liderul ligii secunde a avut serios de muncit cu penultima clasată VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0. Liderul ligii secunde a avut serios de muncit cu penultima clasată
Atletul Kipyegon Bett a decedat, la doar 26 de ani. Se cunosc cauzele decesului Atletul Kipyegon Bett a decedat, la doar 26 de ani. Se cunosc cauzele decesului
Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului! Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului!

FCSB, lovitură în plin! Ce se întâmplă cu Florin Tănase

FCSB Publicat astăzi, 19:47
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21758062/1/tanase-fcsb.jpg

Florin Tănase, în vârstă de 29 de ani, a revenit în vară la FCSB după două sezoane petrecute în zona Golfului. Până acum însă, mijlocaşul nu a reuşit să aducă aminte de prestaţiile oferite în perioada trecută petrecută la campioana României, având evoluţii oscilante şi deloc consistente până acum.

Florin Tănase, suspect de ruptură musculară

Mijlocaşul ofensiv a reuşit să marcheze momentan un singur gol şi să ofere doar o pasă decisivă pentru campioana en-titre a României, în cele 10 partide în care a jucat, în toate competiţiile. Acum însă, după partida cu Gloria Buzău de duminică seară, câştigată cu 3-2 de FCSB, Tănase este suspect de ruptură musculară, conform Fanatik!

În vârstă de 29 de ani, Florin Tănase a evoluat de-a lungul carierei la Viitorul Constanţa, FC Voluntari, FCSB, Al Jazira şi Al-Okhdood. Trei milioane de euro este cota pe Transfermarkt a fotbalistului cu 18 selecţii în naţionala României.

După revenirea la FCSB însă, nu a dat un randament prea bun, dar suporterii şi patronul Gigi Becali se aşteaptă ca în curând să aibă evoluţii foarte bune, iar numele său să fie legat de cât mai multe goluri pentru FCSB, atât în cupele europene, cât şi în campionat.

FCSB, succes la limită cu Gloria Buzău, 3-2

FCSB a trecut pe teren propriu, 3-2, de Gloria Buzău, în etapa a 12-a din Superligă.

Buzoienii au deschis scorul la Bucureşti, încă din minutul 5, prin Alexandru Jipa, iar un minut mai târziu arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru gazde. După verificarea VAR, arbitrul a decis însă să anuleze lovitura de la 11 metri. FCSB a egalat în minutul 39, când Octavian Popescu a transformat perfect o lovitură liberă.

Tot Octavian Popescu a adus echipa bucureşteană în avantaj, în minutul 67, cu o preluare şi un şut din careu. Bîrligea a majorat avantajul gazdelor, în minutul 74, dar finalul a fost cu emoţii pentru gazde.

Cestor a reluat cu capul centrarea din corner a lui Tescan şi a redus din diferenţă, în minutul 87, dar până la final nu s-a mai înscris şi FCSB – Gloria Buzău a fost 3-2. Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 16 puncte, iar Gloria Buzău e pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 10 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele