Ultima oră
Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta
La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol
Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya
Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon
Decizia luată de FRF cu privire la Nordis Decizia luată de FRF cu privire la Nordis
Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ

Nebunie la FCU Craiova! Ce se întâmplă cu Sidibe

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:34
mail-share icon Email

Situaţia incredibiă la FCU Craiova. Adrian Mititelu a luat o decizie radicală în privinţa lui Sekou Sidibe, iar viitorul fotbalistului este incert.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21758787/2/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-acs-petrolul-52-ploiesti-superliga-superbet-19-12-2023-2.jpg

În această vară, Sekou Sidibe a fost dorit de FCSB. Până la urmă, deşi fotbalistul a ajuns la Bucureşti, negocierile au picat, astfel că Sidibe s-a întors la FCU Craiova. 

Gigi Becali a dezvăluit că Sidibe a cerut prea mulţi bani, acesta fiind motivul pentru care discuţiile nu s-au concretizat. Din acel moment, situaţia lui Sidibe la FCU Craiova s-a schimbat radical, iar tânărul fotbalist a fost exclus din lot.

Conform Fanatik, după ce negocierile dintre Sidibe şi FCSB au picat, ivorianul s-a întors cu aere de vedetă în Bănie. Acest aspect l-a enervat şi mai tare pe Adrian Mititelu, care era deja nervos după ce transferul extremei la campioana României a picat.

Cireaşa de pe tort a fost decizia lui Sidibe de a nu-şi prelungi contractul, scadent vara viitoare. Din această cauză, dacă Mititelu nu îl va vinde pe fotbalist în această iarnă, atunci acesta va pleca gratis la finalul sezonului.

Toate aceste situaţii l-au determinat pe Adrian Mititelu să îl excludă din lot pe Sidibe, care nu a jucat în ultimele două meciuri pe care FCU Craiova le-a disputat.

mail-share icon Email
viewscnt