Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa astăzi, 15:28
mail-share icon Email

Andres Iniesta a luat decizia de a se retrage din fotbal, după ce în sezonul precedent a evoluat la Emirates, din Emiratele Arabe Unite.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21758986/1/profimedia-0371076286.jpg

În vârstă de 40 de ani, legendarul fotbalist anunţase că vrea să continue să joace, în urmă cu mai multe săptămâni, dar s-a răzgândit.

Iniesta s-a consacrat la Barcelona, rivala celor de la Real Madrid. Deţinătoarea trofeului Champions League a luat o decizie surprinzătoare după retragerea legendei formaţiei catalane. Pe pagina de Instagram a Realului a apărut un mesaj în care Iniesta a fost elogiat de gruparea madrileană.

"În urma anunţului lui Andrés Iniesta că se retrage din fotbalul profesionist, Real Madrid, Preşedintele său şi Consiliul său de Administraţie doresc să îşi exprime recunoaşterea, admiraţia şi afecţiunea faţă de una dintre cele mai mari legende ale fotbalului spaniol şi mondial.

Andrés Iniesta a îmbogăţit acest sport prin fotbalul şi valorile sale, pe lângă numeroasele trofee pe care le-a câştigat de-a lungul carierei sale. Golul său emblematic din finala Cupei Mondiale din 2010, în Africa de Sud, va rămâne pentru totdeauna în memoria fiecărui fan spaniol. Real Madrid îi doreşte lui şi familiei sale mult noroc în acest nou capitol al vieţii sale", este mesajul postat de Real Madrid.

 

De-a lungul carierei, Andres Iniesta a evoluat la Barcelona, Vissel Kobe şi Emirates. Pentru formaţia catalană, fotbalistul de 40 de ani a bifat 674 de meciuri şi a înscris 57 de goluri în toate competiţiile. În Japonia, Iniesta a marcat 26 de goluri în 134 de partidei, iar în Emiratele Arabe Unite a bifat cinci reuşite în 23 de meciuri.

 

Între 2006 şi 2018, Andres Iniesta a strâns 131 de selecţii pentru naţionala Spaniei şi a înscris 13 goluri. Una din cele 13 reuşite a venit în finala Campionatului Mondial din 2010. Atunci, mijlocaşul a marcat în minutul 116, fiind decisiv în câştigarea primei Cupe Mondiale din istoria Spaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri