Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Ultimă oră! Surpriză mare. De pe primul loc în Superligă, Gigi Becali a decis ce va face cu Charalambous: ”O să îl vând şi pe el!”

FCSB Publicat pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21492976/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-8.jpg

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe decât a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

FCSB este în mare formă în acest sezon. Echipa lui Gigi Becali are şanse mari la titlu în acest, iar Gigi Becali pare foarte mulţumit de antrenorul său. 

Recent, patronul FCSB-ului a susţinut că are de gând să îi mărească salariul lui Charalambous şi ca ar dori să îi dea o primă de 500 de mii de euro. 

”O să îl vând şi pe el!”

”Charalambous dacă califică echipa (n.r. – grupele Champions League) nu pleacă. I-am zis eu în glumă, 'Băi, o să te vând şi pe tine şi o să iei 3 milioane de euro salariu'. Şi ştii ce a zis? 'Dacă am ofertă, tu de vei zice să merg, o să merg'.

Şi pentru cuvintele astea, dacă mă ajută Dumnezeu, îi voi face salariul atât de mare ca să nu mai plece în nicio ţară din Arabia, să stea la mine la biserică, la bază la FCSB. Îi voi face salariu mare, îi voi da prime mari din calificări şi să nu mai plece nicaieri.

O să văd în funcţie de rezultate, că vreau să îl ţin, trebuie să îi dau salariu mare. El n-are acum decât 5000 de euro. Dacă ne calificăm într-o cupă europeană îi dau 20-25 de mii. Îi dau primă 500 de mii. Nu mai vreau să plece omul. Campionatul îl luăm, deci clar îi prelungesc”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele