Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă

Superliga Publicat de Tudor Moisa astăzi, 09:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21741074/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-09-08-2024-5.jpg

 

 

Luni vor avea loc ultimele două meciuri ale etapei în Superligă. De la ora 18:00, UTA Arad o va întâlni pe Poli Iaşi, iar de ora 21:00 se vor duela Unirea Slobozia cu Rapid. Ambele partide vor fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

La meciul de la Arad a fost delegat la centru Istvan Kovacs, care va fi ajutat la margini de Marius Marica şi Marius Badea, iar al patrulea oficial va fi Marius Omuţ. În camera VAR se vor afla Iulian Călin şi Tunyogi Ferencz.

La duelul dintre Unirea Slobozia şi Rapid au fost delegaţi Ionuţ Coza, la centru, respectiv Vasile Marinescu şi Valentin Avram, la margini. Al patrulea oficial va fi Vlad Baban, iar în camera VAR se vor afla Marian Barbu şi Marcel Bîrsan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele