Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

Transferul din care Becali vrea să scoată o sumă importantă pare că nu se mai face! "Nu este nimic oficial!"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 5 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21276321/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-3.jpg

După ce presa din Turcia a anunţat faptul că Trabzonspor îl doreşte pe Adrian Şut, Gigi Becali a spus că vrea cinci milioane de euro în schimbul mijlocaşului. 

Meme Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a anunţat că pentru Şut nu există nicio ofertă în acest moment.

"În cazul lui Şut nu este nimic oficial." a declarat Meme Stoica.

Adrian Şut nu ar spune "nu" unei mutări în Turcia

Cotat la 1,5 milioane de euro, Adrian Şut a declarat, după returul din Conference League cu Cska 1948 Sofia, despre posibilitatea unui transfer la Trabzonspor.

"Nu ştiu nimic, am citit şi eu, dar nu ştiu nimic. Sunt la Steaua (n.r. FCSB) şi o să dau tot ce pot pentru a îmi ajuta echipa.

(n.r. transfer la Tranbzonspor?) Orice jucător îşi doreşte să ajungă la o echipă mare, dar acum sunt la Steaua (n.r. FCSB) şi mă gândesc să fac aici faţă cu brio”, a spus Şut, după meci.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele