Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Transfer pentru FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul chiar după partida cu U Cluj

FCSB Publicat pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21498290/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, meciul cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

În ciuda faptului că se află la o distanţă considerabilă faţă de locul secund, "roş-albaştri" par să aibă probleme în ofensivă. Mai exact, în ultimele trei etape, FCSB a reuşit să înscrie doar de două ori (un gol cu Sepsi şi unul cu Farul).

După plecarea lui Andrea Compagno în China, FCSB i-a folosit în centrul ofensivei pe David Miculescu, Alexandru Băluţă, Luis Phelipe şi Darius Olaru, fotbalişti care de obicei joacă pe alte posturi.

Gigi Becali îşi ia atacant

În contextul în care echipa sa suferă, latifundiarul din Pipera a declarat după meciul cu Universitatea Cluj că va lua un vârf de meserie, însă acest lucru se va întâmpla abia la vară.

”Am spus că o să iau un vârf din vară. Acum nu iau pentru că nu mai e mult şi lansăm artificiile (n.r. va câştiga titlul)”, a spus Gigi Becali, conform Digi Sport.

VIDEO | REZUMAT FCSB - "U" CLUJ, 0-0

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele