Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Tensiuni uriaşe la Marseille! Antrenorul a fost demis pe fondul unei dispute "deplorabile" cu fanii

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21321397/2/profimedia-0806809839.jpg

Olympique Marseille s-a despărţit de antrenorul Marcelino, a anunţat miercuri gruparea din Ligue 1, pe fondul unei dispute cu suporterii, notează Reuters.

Marţi, Marseille a atacat reprezentanţii fanilor după ce aceştia ar fi ameninţat conducerea clubului şi ar fi făcut presiuni asupra lor să demisioneze în timpul unei şedinţe care a avut loc luni, 18 septembrie.

"... Olympique Marseille consideră că evenimentele din 18 septembrie nu le permit lui Marcelino şi stafului tehnic să îşi îndeplinească în bune condiţii rolul pentru care au fost angajaţi", a precizat Olympique Marseille într-un comunicat.

"Ca urmare a acestei situaţii deplorabile, Marcelino şi staful său nu îşi vor continua misiunea la Olympique Marseille. Având în vedere această situaţie, întregul club este extrem de dezamăgit de faptul că trebuie să se confrunte cu plecarea din motive extrasportive a unui antrenor şi a unui staf tehnic care au sosit la Marsilia abia la 23 iunie şi s-au dedicat în totalitate clubului”, se mai arată în comunicat.

Fostul antrenor al Valenciei şi al echipei Athletic Bilbao, Marcelino s-a alăturat clubului Marseille în luna iunie, înlocuindu-l pe Igor Tudor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele