Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun"

FCSB Publicat de Tudor Moisa ieri, 23:11
mail-share icon Email

FCSB a învins-o pe Gloria Buzău, scor 3-2, duminică seară. În ciuda victoriei, Gigi Becali a fost foarte nervos după fluierul final.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21756931/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-6.jpg

FCSB a reuşit să lege victoriile în Superligă şi ajunge la două meciuri câştigate la rând în competiţia internă.

Totuşi, Gigi Becali a fost foarte supărat. Finanaţatorul campioanei a avut un discurs foarte dur după ce partida s-a încheiat şi nu îşi explică nici începutul de meci şi nici finalul. Gigi Becali şi-ar fi dorit ca echipa să aibă profesionalism în startul duelului şi a vrut ca FCSB să se distreze după ce avantajul a fost dublat.

"Poate să ne coste prostiile astea! Putem să luăm un gol şi după vezi ... uite, am luat golul ăla şi după au început emoţiile. De ce? Pentru că nu avem profesionalism!

Noi aveam 3-1. Dacă ai 3-1, mingea nu trebuie să fie la adversar deloc. Era echipă obosită. Ce rost aveau să recupereze, să alergăm noi după ea? Pe mine m-a enervat chestiunea cu jocul, ai 3-1 şi îi dai şansă adversarului.

Meciul ăsta s-a văzut că nu trebuie să fiu băiat bun. La fotbal nu poţi să fi băiat bun", a declarat Gigi Becali la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele