Ultima oră
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi
Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat

Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale

Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale
Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”
Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor

Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu

Ligue 1 Publicat astăzi, 14:17
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21739371/2/profimedia-0767870493.jpg

Prin intermediul unui fond de investiţii englez administrat de tatăl său, fotbalistul echipei Liverpool, Trent Alexander-Arnold, ar vrea să devină proprietarul lui FC Nantes. Afacerea pare să fie una complicată, relatează L'Equipe.

Iniţial interesat de achiziţionarea AS Saint-Etienne şi apoi Le Havre AC, fondul de investiţii al fotbalistului - administrat de tatăl său Michael - „şi-aîndreptat atenţia către preluarea FC Nantes de către un membru din anturajul lui Waldemar Kita”, relatează cotidianul sportiv. El se confruntă, de asemenea, cu probleme financiare, în special din cauza scăderii drepturilor TV, care va „creşte deficitul de exploatare al clubului”. 

Preşedintele-proprietar al Les Canaris din vara anului 2007, Waldemar Kita, ar fi „obosit de dificultăţile întâmpinate pentru a readuce clubul definitiv în top”.

Din acest motiv, el ar fi fost de acord cu o videoconferinţă cu britanicii la mijlocul lunii iulie, urmată de o întâlnire la mijlocul lunii septembrie. „O ofertă de 100 de milioane de euro - 80 de milioane de euro iniţial, plus 20 de milioane de euro (eşalonare pe doi sau trei ani) - plus diverse bonusuri de până la 40 de milioane de euro ar fi fost propusă”, relatează L'Équipe.

Waldemar Kita ar fi fost recent de acord ca englezii „să lanseze un audit extern al clubului”. Dar el ar refuza să accepte sumele oferite şi s-ar dovedi deosebit de pretenţios.

Familia Kita „neagă categoric orice discuţie sau dorinţă de vânzare”.

Aşa cum se întâmplă adesea în acest tip de negocieri. Trent Alexander-Arnold, în vârstă de 25 de ani, este de mai multe sezoane o figură importantă la Liverpool FC. El este, de asemenea, component al echipei naţionale a Angliei (31 de selecţii, 3 goluri).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele