Ultima oră
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, în direct la Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, în direct la Prima Sport 1. A început partida!
Ancelotti, speriat după ce Carvajal s-a rupt: ”Dacă îl pierdem şi pe el, vom face asta!”

Ancelotti, speriat după ce Carvajal s-a rupt: ”Dacă îl pierdem şi pe el, vom face asta!”
Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:15 şi 23:00! Experţii Prima Sport vor analiza cele mai importante faze ale duelurilor de astăzi din Superliga Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:15 şi 23:00! Experţii Prima Sport vor analiza cele mai importante faze ale duelurilor de astăzi din Superliga
Un jucător de la FCSB s-a accidentat şi a primit un verdict crunt: „Va pleca la Roma şi se va opera acolo” | VIDEO EXCLUSIV Un jucător de la FCSB s-a accidentat şi a primit un verdict crunt: „Va pleca la Roma şi se va opera acolo” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a schimbat iar echipa pentru meciul cu Gloria Buzău! Cine va juca: ”O să fie schimbaţi toţi!”

Becali a schimbat iar echipa pentru meciul cu Gloria Buzău! Cine va juca: ”O să fie schimbaţi toţi!”
Luis Suarez atacă un antrenor legendar: ”Îi voi ruga pe fani să nu se răzbune!”

Luis Suarez atacă un antrenor legendar: ”Îi voi ruga pe fani să nu se răzbune!”

MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat astăzi, 10:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21756344/1/fc-bihor-oradea-fcsb-cupa-romaniei-betano-27-09-2023.jpg

 

 

Stadionul din Clinceni găzduieşte trei echipe. Una dintre ele este Unirea Slobozia, nou promovata în Superliga, Metaloglobus Bucureşti, echipă ce evoluează în Liga 2 şi echipa locală.

Sâmbătă, 5 octombrie, pe arena din Clinceni au avut loc două meciuri într-un interval foarte scurt. De la ora 11:00, Metaloglobus a fost învinsă de FC Argeş, iar de la 16:45, Unirea Slobozia a remizat cu „U” Cluj.

Unirea Slobozia îşi desfăşoara jocurile pe teren propriu deoarece stadionul local nu este omologat pentru Superliga şi se desfăşoară lucrări de modernizare.

FCSB a jucat şi ea în acest sezon la Clinceni, acolo unde a obţinut doar un punct în faţa ialomiţenilor, în etapa a doua. MM Stoica a vorbit despre condiţiile incredibile pe care le-a întâlnit la stadionul din Clinceni şi a răbufnit.

Oficialul campioanei este de părere că un stadion ca acesta nu ar trebui omologat niciodată pentru Superliga.

„Am jucat şi noi acolo. Vai de mine. Când am jucat noi la Clinceni, în afară de faptul că în vestiar era un miros.. eu cred că era un cadavru pe acolo îngropat, băieţii ieşeau afară! Mirosul era imposibil.

Cum ieşeai din vestiar în dreapta în colţ, am căutat umbreluţe, pentru că era o plajă micuţă, virgină, cu ceva smocuri de iarbă. Nu poţi să omologhezi astfel de terenuri. Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi un gazon perfect şi mergem şi jucăm la Vama Veche.

Domne, când omologăm un teren, trebuie să fie un teren de echipă care intră în Liga 2 şi ia o grămadă de bani din drepturi de televizare şi e vizitată de echipe care joacă prin Europa.. Nu e normal să joace acolo!” , a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele