Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Suma cerută de Gigi Becali în schimbul jucătorului dorit de Marius Şumudică. ”Vreau să trag lozul cel mare”

FCSB Publicat pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21455648/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Adrian Şut ar fi dorit de Marius Şumudică la Gaziantep, iar Gigi Becali a anunţat în schimbul cărei sume este dispus să îl cedeze pe mijlocaş.

Turcii de la Telegraf au anunţat interesul lui Gaziantep pentru Şut, astfel că o eventuală plecare a unui dintre oamenii de bază ai ”roş-albaştrilor” în acestă iarnă ar fi o lovitură puternică.

Gigi Becali a anunţat că nu vrea să renunţe uşor la mijlocaşul de 24 de ani şi cere 5 milioane de euro în schimbul său. 

Nu cred (n.r. că pleacă vreun titular). Nu sunt oferte clare, sunt numai bârfe. M-a întrebat cât vreau pe Şut la o echipă, acum aud că e Gaziantep, dar nu e nimic concret. Nu am nicio ofertă clară. Vreau 5 milioane pe Şut.

O să spuneţi că nu costă 5 milioane, dar pe mine la ora asta mă interesează 50 de milioane, iar eu cele 50 de milioane le iau cu Şut în echipă, adică să iau titlu şi Liga Campionilor. Eu am şanse la Liga Campionilor şi nu mai vând, vreau să trag lozul cel mare. Eu am inteligenţă, matematică…”, a spus Gigi Becali la ProSport Live.

Adrian Şut este cotat la 2 milioane de euro pe Transfermarkt şi înainte să ajungă la FCSB a mai evoluat la ASA Târgu Mureş, Unirea Jucu, Pandurii Târgu Jiu şi Academica Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele