Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Simone Biles şi Megan Rapinoe au primit cea mai înaltă distincţie civilă din SUA

Sporturi Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20767385/1/twitter-team-usa.jpg

Simone Biles şi Megan Rapinoe s-au numărat printre cele 17 personalităţi care au primit, joi, cea mai înaltă distincţie civilă a SUA, Medalia Prezidenţială a Libertăţii, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Albă, informează Reuters.

Distincţia le este acordată celor care au o contribuţie deosebită “la securitate sau la interesele naţionale ale SUA, la pacea mondială, precum şi în domeniul cultural şi în alte domenii”.

Simone Biles, în vârstă de 25 de ani, este cea mai tânără persoană recompensată vreodată cu Medalia Libertăţii.

Au mai primit Medalia Libertăţii, între alţii, actorul Denzel Washington, dar şi Steve Jobs şi John McCain, aceştia din urmă postum.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele