Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Simona Halep joacă astăzi în semifinale la Wimbledon

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20766175/1/facebook-simona-halep.jpg

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie numărul 16, joacă astăzi în semifinalele turneului de la Wimbledon, în compania sportivei din Kazahstan Elena Rîbakina, locul 23 WTA şi cap de serie 17.

Meciul va fi al doilea al zilei pe terenul central, după confruntarea dintre sportiva tunisiană Ons Jabeur, numărul 2 mondial şi cap de serie 3, şi germana Tatjana Maria, locul 103 WTA, programată la ora 15.30.

Simona Halep şi Elena Rîbakina au mai fost adversare de trei ori: Halep s-a impus în 2020 la Dubai şi în 2021 la US Open, iar în 2019, la Wuhan, Rîbakina a trecut în sferturi profitând de abandonul româncei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele