Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open

Tenis Publicat de Tudor Moisa astăzi, 14:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21740418/1/profimedia-0910316110.jpg

 

 

Emma Răducanu s-a retras din sfertul de finală de la Korea Open, împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, din cauza unei accidentări la picior.

Răducanu s-a confruntat cu această problemă şi în runda precedentă, împotriva lui Yue Yuan, iar problemele au continuat şi la meciul cu Kasatkina.

Jucătoarea de tenis de 21 de ani a avut nevoie de un time-out medical după al cincilea game şi a decis că nu mai poate continua după ce a pierdut setul inaugural, scor 1-6.

Kasatkina va juca în semifinale împotriva compatrioatei sale Diana Shnaider, care a trecut de ucraineanca Marta Kostiuk.

Semifinalele sunt programate tot sâmbătă, după ce ploaia a amânat meciurile de vineri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele