Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

”Semnează rezilierea”. Final de poveste pentru încă un jucător la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21478515/1/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-28-01-2024.jpg

Dorin Rotariu (28 de ani) nu mai are viitor la FCSB. Mihai Stoica a anunţat că se va semna rezilierea în câteva ore.

Rotariu a bifat doar 311 minute la FCSB, fiind contestat de patron încă de la primele apariţii. Atacantul lateral era ”pe lista neagră” înainte de finalul anului 2023.

"Mâine am înţeles că semnează rezilierea (n.r. - Dorin Rotariu). Deci mai e perioadă de transfer şi poate semna cu altă echipă. 

Eu ştiu înţelegerea pentru a semna (n.r. - rezilierea), dar nu spun. Iese Gigi şi spune, nu e problemă (n.r. - zâmbeşte)", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Iosif Rotariu a criticat FCSB, pentru cum i-au tratat nepotul

”Eu spun că este o strategie de fotbal a unui club amator din România. Nu a căutat să-l integreze, integrarea lui trebuia făcută treptat. Trebuia să aibă răbdare cu el.

Dacă luăm parcursul lui Man de la Parma, trebuia să-l dea afară după zece etape. Doi ani de zile a stat pe la Parma, nu a jucat la Parma”, a spus Rotariu, conform sport.ro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele