Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”

Special Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:02
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21741314/1/cristiano-ronaldo-tw.jpg

Cristiano Ronaldo a distribuit un teaser video pe contul său X prin care anunţă colaborarea în viitorul joc video de lupte al SNK, „Fatal Fury: City of the Wolves”.

„Ceva interesant se apropie”, a scris starul portughez pentru a însoţi teaserul.

Videoclipul de 30 de secunde se deschide cu un teren de fotbal şi coridoarele unui stadion, înainte de a apărea cuvintele „Un jucător legendar se alătură unui joc legendar”, urmate de numărul 7.

Următoarea secvenţă arată literele C şi apoi R fiind proiectate pe ecranul gigant al stadionului. Spotul se încheie cu o uşă de fier pe care scrie „Fatal Fury: City of the Wolves”, sugerând că CR7 este în jocul video, probabil ca personaj de luptă.

Jocul video, care va fi lansat pe 24 aprilie 2025, este deja disponibil pentru precomandă. Deşi această colaborare poate părea surprinzătoare, ea poate fi cu siguranţă explicată prin faptul că portughezul joacă în liga saudită din 2023, când a semnat pentru Al-Nassr.

SNK, care produce seria de jocuri video Fatal Fury, a fost cumpărată aproape în întregime în 2022 de prinţul moştenitor al Arabiei Saudite.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele