Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Real Madrid Publicat de Tudor Moisa astăzi, 13:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21741211/1/profimedia-0910655021.jpg

 

 

Real Madrid a învins-o pe Espanyol, scor 4-1, sâmbătă seară. Deşi a primit doar un cartonaş galben, Jude Bellingham ar putea fi suspendat.

Englezul a fost filmat în timp ce îl insulta pe arbitrul meciului. Potrivit Marca şi Mundo Deportivo, imaginile surprinse de televiziuni arată cum Bellingham a strigat: "Eşti un rahat” sau "Ce rahat”, insulte pe care arbitrul nu le-a auzit. Dacă se confirmă că l-a insultat pe arbitru, Bellingham ar urma să fie suspendat.

Jude Bellingham a părut destul de tensionat pe tot parcursul meciului, iar în cele din urmă a fost sancţionat în minutul 81 cu un cartonaş galben. Furios după un duel cu José Gragera, englezul a cerut în zadar un cartonaş galben pentru adversarul său, însă el a fost cel sancţionat pentru proteste. Şi mai enervat, fotbalistul englez i-a adresat apoi o insulta arbitrului.

Carlo Ancelotti nu a vrut să-şi asume niciun risc şi l-a înlocuit pe Bellingham, la trei minute după cartonaşul galben. În locul său a intrat Rudiger.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele