Ultima oră
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV

S-au tras la sorţi meciurile de pe tabloul principal la Transylvania Open. Adversarele româncelor

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 14 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21347457/1/transylvania-open.jpg

Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open, de la Cluj-Napoca, a avut loc sâmbătă.

Favorită principală este Sorana Cîrstea, locul 26 WTA, care o va întâlni în primul tur pe germana Eva Lys, numărul 119 mondial.

Jaqueline Cristian, locul 100 mondial, o va avea ca adversară pe Celine Naef din Elveţia, locul 122 WTA.

Patricia Ţig, numărul 481 mondial, va întâlni o jucătoare din calificări.

Ana Bogdan (72 WTA) va juca împotriva Viktoriei Tomova (Bulgaria, 95 WTA).

Celelalte confruntări:

Jucătoare din calificări - Kateryna Baindl [7]

Greet Minnen [3] - Daria Snigur

Anna-Lena Friedsam - Kaia Kanepi

Leolia JeanJean - Tamara Korpatsch

Jodie Burrage [8] - Ankita Raina

Nikola Bartunkova [WC] - Dayana Yastremksa

Miriam Bulgaru [WC] – Jucătoare din calificări

Rebeka Masarova [4] - Noma Noha Akugue

Yanina Wickmayer [6] - Jil Teichmann

Emiliana Arango - Jessika Ponchet

Anna Bondar – Jucătoare din calificări

Gabriela Ruse [WC] - Alicia Parks [2]

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele