Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Zeljko Kopic continuă să producă rezultate notabile. ”Am câştigat cu inima” VIDEO | Zeljko Kopic continuă să producă rezultate notabile. ”Am câştigat cu inima”

Rrahmani şi Krasniqi au provocat un scandal de proporţii la Sparta Praga ce poate duce la plecarea unui coechipier

Fotbal Internațional Publicat pe 29 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21716304/1/gwbuxzywcaaadz2.jpg

Albion Rrahmani a avut parte de un debut perfect în tricoul celor de la Sparta Praga.

Fostul jucător al Rapidului a marcat cel de-al doilea gol al cehilor din manşa retur a dublei cu Malmo din play-off-ul pentru accederea în grupele UEFA Champions League. Golul înscris de kosovar i-a asigurat Spartei Praga victoria şi implicit calificarea.

La finalul meciului, clubul ceh a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, alături de doi fotbalişti albanezi, ţineau în mână steagul Albaniei.

Conform surselor apropiate clubului din Cehia, Veljko Birmancevic, sârbul care a marcat o „dublă” în returul cu FCSB din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, a anunţat că vrea să plece în urma acelei poze.

Motivul este conflictul dintre Kosovo şi Serbia. În noiembrie 2009, Kosovo s-a desprins de Serbia şi şi-a declarat independenţa.  Birmancevic s-ar fi supărat, deoarece Sparta Praga a fost cea care a publicat fotografia controversată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri