Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Reacţia lui Meme Stoica după arbitrajul din meciul cu Farul Constanţa: "E cam mult!"

FCSB Publicat pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21484655/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-2.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

MM Stoica iese la atac

La o zi distanţă, Mihai Stoica, oficialul "roş-albaştrilor", a postat un mesaj pe reţelele de socializare, prin intermediul căruia transmite că penalty-ul primit de Farul Constanţa în finalul meciului a fost o decizie eronată.

"Poţi accepta să ratezi la 1-0, poţi accepta multe erori de arbitraj, dar când - în prelungiri - un arbitru VAR transformă un fault în atac în penalty e cam mult.

Feşnic a fost, oarecum, victima lui Chivulete, pe model Colţescu - Găman la Cluj. Am crezut că nu se va mai greşi flagrant contra noastră dacă luăm avans mare. M-am înşelat", a scris MM Stoica, pe Facebook.

Verdictul lui Cristi Balaj în cazul golului anulat

Cristi Balaj a analizat faza, din partida FCSB - Farul, la care golul lui Louis Munteanu a fost anulat pe motiv de offside, în urma unei decizii VAR.

”Îmi este greu să spun dacă a fost sau nu offside. Un lucru este cert: liniile nu au fost trase corect. Şi dacă este ceva de remarcat la această fază la limită este faptul că arbitrul asistent (n.r. Daniel) Mitruţi a lăsat jocul să continue conform cerinţelor internaţionale când există asemenea faze de atac la limită.

Arbitrul asistent a lăsat perfect, a stabilit că e gol valabil. Fiind o fază la limită automat ea trebuie verificată în cabina VAR. Din păcate nu putem să spunem dacă a fost sau offside, dar un lucru este cert: liniile au fost trasate greşit.

Dacă o să vedeţi unde este linia trasă la nivelul atacantului şi urmăriţi unde a avut atacantul piciorul din spate, nu putea să ajungă cu capul sau umărul până la acea linie trasată în interiorul suprafeţei de poartă decât dacă era întins pe jos.

E cel puţin un metru şi jumătate distanţă între piciorul din spate şi unde au tras cei din cabina VAR linia. Ori el nu are cum să ajungă până acolo decât dacă se întind pe iarbă.”, a declarat Cristi Balaj

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele