Ultima oră
VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start
Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii
Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”

Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”
EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă” EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă”
Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates
Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat

Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB

Rapid Publicat astăzi, 18:50
mail-share icon Email

Rapid are mari probleme de lot înaintea partidei cu FCSB ce va avea loc în aceest week-end.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21813253/1/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-28-09-2024-1.jpg

Derby-ul dintre FCSB şi Rapid ce face parte din cadrul rundei cu numărul 14 din Superliga va avea loc duminică, 27 octomrbrie, de la ora 21:00, . Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea confruntării de pe „Arena Naţională”, ce se aşteaptă a fi una de foc, Rapidul are mari probleme de lot din cauza accidentărilor şi a suspendărilor.

Având în vedere că Jakub Hromada nu este disponibil pentru duelul cu FCSB din cauza cartonaşului roşu pe care l-a văzut în etapa precedentă, în victoria de răsunet cu Farul, scor 5-0, Marius Şumudică trebuie să îi găsească înlocuitor.

Mattias Kait era cea mai bună soluţie pentru a-i lua locul mijlocaşului slovac, dar se pare că şi acesta se confruntă cu dureri la tendon şi este incert pentru meciul de duminică, conform Fanatik.

Marius Şumudică a dezvăluit că şi situaţia lui Cristi Săpunaru este incertă şi nu ştie momentan dacă se poate baza pe căpitanul din Giuleşti la meciul de duminică.

Pe lângă cei 3 jucători menţionaţi anterior, „Şumi” mai are 2 jucători indisponibili. Este vorba despre fundaşul Paul Iacob şi mijlocaşul Diogo Mendes.

Sancţiunile primite după Rapid - Farul

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, sancţiuni pentru jucătorii eliminaţi la meciurile FC Rapid – Farul:

FC Rapid 1923 vs. FCV Farul Constanţa – Eliminări Dănuleasa Gabriel Leonard (oaspeţi) şi Hromada Jakub (gazde) -

În temeiul art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Dănuleasa Gabriel cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Hromada Jakub cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele