Ultima oră
”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB ”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB
Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite
VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers
VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!” VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!”
Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia
VIDEO | Rangers - FCSB 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare VIDEO | Rangers - FCSB 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare

Louis Munteanu a ieşit în faţă şi a vorbit despre scandalul cu Dan Petrescu: ”N-am putut să mă uit la imaginile când eram scos!”

CFR Cluj Publicat astăzi, 19:53
mail-share icon Email

Dan Petrescu a fost protagonistul unui moment tensionat, după ce l-a schimbat în prelungiri pe Louis Munteanu, la partida contra Petrolului. Atacantul s-a arătat foarte supărat şi s-a dus direct spre banca de rezerve, fără să dea mâna cu nimeni şi fără să se uite măcar spre antrenorul său.

 

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21813324/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-15-09-2024-6.jpg

Dan Petrescu s-a dus apoi la el pentru a-l împăca, fără succes, însă, Louis Munteanu menţinându-şi atitudinea sfidătoare.

Recent, conducerea clubului a precizat că a fost vorba despre o accidentare a jucătorului. 

La câteva zile distanţă, atacantul a ţinut să lămurească lucrurile. 

Munteanu şi-a cerut scuze pentru reacţia pe care a avut-o la adresa lui Dan Petrescu şi spune că astfel de lucruri nu îl caracterizează. 

”N-am putut să mă uit la imaginile când eram scos!”

"Vreau să vorbesc şi eu despre ce s-a întâmplat la meciul cu Petrolul. Am vrut să vin în faţa dumneavoastră pentru că n-am avut o reacţie corectă faţă de Mister. Vreau să spun şi public că îmi pare rău faţă de Panin, faţă de Mister, faţă de colegi şi faţă de toţi oamenii din club.

N-am avut o reacţie bună. A fost o reacţie urâtă care nu mă caracterizează. Într-adevăr, am simţit la picior că am o leziune. N-am avut în viaţa mea o problemă musculară şi n-am ştiut să gestionez situaţia cum trebuie. Probabil că şi d-asta m-a scos Mister din teren - pentru că îmi vrea binele. Ştiu că el m-a dorit foarte mult aici şi cu siguranţă nu a vrut să îmi facă rău.

Îmi cer scuze faţă de toată lumea din club. Nu a fost o reacţie corectă. Îmi place să câştig, cu mentalitatea asta am fost de mic - să fiu câştigător. Probabil şi d-asta am avut această reacţie. Îmi pare rău încă o dată.

N-am putut să mă uit la imagini (n.r - din momentul schimbării). Nu mă recunoşteam. Eu nu sunt acel tip de jucător. Mie îmi place să câştig, nu îmi place să pierd deloc. Probabil au fost mai mulţi factori - am avut multe meciuri, inclusiv la echipa naţională, a mai fost şi problema la picior şi poate din acest motiv am reacţionat aşa.

Eu joc fotbal de plăcere, sunt cu inima deschisă la CFR şi îmi doresc să câştig fiecare meci. Nu e nicio presiune. Sunt aşteptări, dar eu zic că am făcut-o cu brio până acum, am jucat foarte bine şi cu siguranţă o să joc şi mai bine de acum încolo", a spus Louis Munteanu.

"Trebuie să fiu mai calm în situaţiile astea, să nu mai reacţionez la cald. Era mai bine dacă vorbeam după cu Mister, nu de faţă cu toată lumea. A fost normal să merg la el şi să-mi cer scuze.

Nu a fost o reacţie corectă. Trebuia să merg la el după meci sau a doua zi. Cu siguranţă nu ar mai fi ieşit atât de rău. Aşa cum am mai spus, îmi pare rău.

În primă fază am crezut că am o febră musculară, dar de prin minutul 60 simţeam din ce în ce mai tare. Am o leziune de gradul 1 şi sper să revin cât mai repede posibil. Mă simt din ce în ce mai bine şi sper să revin rapid", a mai spus Munteanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele