Ultima oră
Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova
Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii
Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu” Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu”
Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru
Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!” Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!”

Prima reacţie a lui Viorel Moldovan după victoria la scor cu Farul: „Acesta trebuie să fie Rapidul!”

Rapid Publicat astăzi, 16:42
mail-share icon Email

Rapid a învins-o luni seara, pe teren propriu, scor 5-0, pe Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21810468/1/viorel-moldovan-presedinte-rapid-1923-bucuresti-12-06-2024-3.jpg

Golurile care au adus victoria trupei din Giuleşti au fost înscrise de Andrei Borza, Claudiu Petrila, Alexandru Paşcanu şi Alexandru Dobre, care a reuşit o dublă de senzaţie.

Viorel Moldovan a oferit prima reacţie după succesul fără drept de apel obţinut de Rapid în faţa elevilor lui Gică Hagi. Preşedintele giuleştenilor s-a declarat extrem de mulţumit de prestaţia jucătorilor l-a lăudat în special pe Marius Şumudică pentru modul în care a abordat această partidă.

„Câtă nevoie aveam de această victorie? (n.r. râde) Aveam mare nevoie. A venit într-un moment oportun, după un joc foarte consistent. Merită felicitaţi Marius Şumudică şi staff-ul tehnic, care au pregătit foarte bine meciul în această pauză competiţională. S-a schimbat sistemul de joc, 3-4-3, unul cu care suntem familiarizaţi. Acesta trebuie să fie Rapidul.

(n.r. dacă a contat atât de mult şedinţa lui Dan Şucu) Acea şedinţă? Au fost mult mai multe şedinţe, dar ultima a fost ultima importantă. S-a lucrat intens şi toată lumea a fost alături de echipă. Toţi am fost în spatele lui Marius Şumudică”, a spus Viorel Moldovan, pentru sportpesurse.ro.

Ultimele detalii despre accidentarea lui Cristi Săpunaru

În minutul 43, Cristi Săpunaru a fost înlocuit de Cristi Ignat. Veteranul din apărarea Rapidului s-a accidentat şi nu a putut continua partida.

Marţi, Marius Şumudică a oferit detalii despre accidentarea lui Săpunaru. Antrenorul echipei din Giuleşti nu ştie încă dacă se va putea baza pe căpitan la derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

„Şchiopăta aseară. 60% cu 40% (n.r. şanse să nu joace cu FCSB), ca să spun aşa. 60% nu, 40% şi-ar putea să îşi revină. Este un jucător care trece peste momentele astea, face sacrificii pentru Rapid şi sunt convins că îşi va dori foarte mult să joace în meciul ăsta, mai ales că în momentul în care joci în trei fundaşi centrali, Săpnuaru este indispensabil", a declarat Marius Şumudică la Fanatik.

Rapid a defilat cu Farul

Într-o primă repriză dominată de gazde, giuleştenii au deschis scorul în minutul 13, când Petrila a pasat la marginea careului şi Borza a şutat pe jos. În minutul 21, Alibec a trimis cu călcâiul pentru Radaslavescu, acesta a scăpat spre poarta apărată de Siegrist, dar a fost blocat în ultimul moment de Cristian Manea.

Rapid şi-a majorat avantajul în minutul 30, după ce Dican a gafat, Christensen i-a trimis lui Petrila şi acesta a înscris. Minutul 40 a adus al treilea gol al gazdelor. Paşcanu a prins un voleu din careu şi Rapid a intrat cu 3-0 la pauză.

În minutul 72, Alex Dobre a debutat cu gol la Rapid, după un contraatac şi o pasă a lui Cristian Manea, iar scorul a luat proporţii, 4-0. Oaspeţii nu au existat pe teren, în timp ce elevii lui Marius Şumudică au pus presiune până la final.

Dănuleasă a fost eliminat în minutul 83, la numai două minute după ce intrase pe teren, iar giuleştenii au rămas şi ei în zece. Hromada a primit galben pentru un atac la Nicolas Popescu, în minutul 90+3, dar după verificarea VAR cartonaşul a fost transformat în roşu şi Hromada a părăsit terenul. Rapidiştii s-au impus în final cu 5-0, Alex Dobre reuşind dubla în minutul 90+4.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele