Ultima oră
”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB ”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB
Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite
VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers
VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!” VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!”
Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia
VIDEO | Rangers - FCSB 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare VIDEO | Rangers - FCSB 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare

Atletico Madrid a depus plângere la UEFA pentru penaltiul controversat acordat lui Lille

Champions League Publicat de Daian Cutu astăzi, 19:52
mail-share icon Email

Clubul spaniol Atletico Madrid a depus o plângere la UEFA, după penaltiul controversat pe care echipa franceză Lille l-a primit în minutul 74 al meciului din capitala Spaniei. Lille s-a impus la Madrid cu 3-1.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21813328/1/atl.jpg

În ciuda vizionării repetate a imaginilor şi a multiplelor analize efectuate, oficialii clubului Atletico Madrid au tras o singură concluzie: în opinia lor nu a existat niciun penalty pentru Lille, în minutul 74 al meciului de miercuri seară din Liga Campionilor. Acordarea loviturii de pedeapsă a constituit un moment de cotitură al înfruntării, la scorul de 1-1. Mijlocaşul lui Lille, Benjamin Andre, a părut să atingă mingea cu mâna în careu, acţiune pe care arbitrul italian Marco Guida a interpretat-o ​​ca o greşeală comisă de jucătorii lui Atletico, iar confuzia pe teren a fost totală, madrilenii neînţelegând de ce au fost sancţionaţi cu un penalti.

Clubul Atletico Madrid consideră că arbitrajul eronat a schimbat pe nedrept cursul meciului şi a influenţat rezultatul final, care a fost victorie cu 3-1 pentru Lille.

Antrenorul „plăpumarilor” Diego Simeone a declarat într-o conferinţă de presă după meci: „Nu este nimic! De ce fluieră? O mână? Nu există! Nimeni de la noi nu a atins mingea. Sper să afle cineva de la UEFA şi să-mi explice de ce a avut dreptate arbitrul”, a spus argentinianul.

Pentru Atletico, adevăratul scandal constă în neutilizarea VAR. Clubul pune la îndoială decizia arbitrului de a nu consulta ecranul de control, care, potrivit madrilenilor, ar fi anulat, evident, decizia iniţială. „Penaltiul a fost inventat”, spun spaniolii, care consideră că VAR-ul ar fi trebuit să intervină pentru a corecta o astfel de eroare evidentă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt