Ultima oră
„U” Cluj are un nou antrenor! Fostul fotbalist de la FCSB a semnat cu „Şepcile Roşii” „U” Cluj are un nou antrenor! Fostul fotbalist de la FCSB a semnat cu „Şepcile Roşii”
Spaniolii i-au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund şi au tras concluzia Spaniolii i-au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund şi au tras concluzia
Dan Şucu, tun financiar pe piaţa transferurilor! Un club de top din Europa i-a pus 3.000.000 de euro pe masă pentru golgheterul din Giuleşti Dan Şucu, tun financiar pe piaţa transferurilor! Un club de top din Europa i-a pus 3.000.000 de euro pe masă pentru golgheterul din Giuleşti
Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open. Motivul din spatele deciziei Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open. Motivul din spatele deciziei
Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la Guangzhou Open Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la Guangzhou Open
Pasionaţii de fotbal joacă în Prima Liga, azi de la ora 15:00, pe Prima Sport 1 Pasionaţii de fotbal joacă în Prima Liga, azi de la ora 15:00, pe Prima Sport 1

Unul dintre cei mai iubiţi jucători din Giuleşti, la un pas de retragerea din fotbal: „Fie renunţ de tot, fie joc la un nivel mai mare”

Rapid Publicat astăzi, 10:23
mail-share icon Email

Răzvan Onea (26 de ani) a fost adus de Rapid la începutul anului 2022, de la Poli Iaşi.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21811196/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-21-10-2024.jpg

Fundaşul a devenit cu timpul om de bază în Giuleşti şi a bifat 66 de apariţii până în prezent, în care a reuşti să marcheze 2 goluri şi să contribuie decisiv la 3 dintre reuşite.

Recent, Onea a suferit o accidentare care l-a ţinut departe de teren pentru o perioadă bună de timp, însă acesta şi-a revenit şi a fost integralist în victoria la scor cu Farul din ultima etapă, scor 5-0.

Format la juniorii celor de la LPS Satu Mare, fundaşul dreapta este unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Rapid. Acesta a dezvăluit că de-a lungul carierei sale întâmpinat anumite probleme pe vremea când evolua pentru Poli Iaşi, momente în care se gândea chiar la retragerea din fotbal.

„Jucam constant la liga a doua, meci de meci titular, nu am fost schimbat decât dacă am fost suspendat. M-am dus la liga a treia cu Afumaţi, am jucat şi acolo un sezon, am fost cu Rapid în serie, am făcut 1-1 şi 0-0 cu ei şi după ce am stat un an la liga a treia, atunci am zis că nu mai pot să continui aici. Fie renunţ de tot, fie joc la un nivel mai mare.

De la liga a treia e greu să faci pasul la Liga 1. Am găsit înţelegere la cei de acolo, care mi-au dat voie să plec la Iaşi. Asta a fost prima cumpănă. Am avut două momente care au hotărât încotro să o iau. După ce am ajuns la Iaşi, în primul sezon nu am prea jucat, am jucat cu domnul Teja puţin, apoi cu Rednic puţin spre deloc şi după a venit Pancu, cu care am jucat tot sezonul.

După aceea iar ne-am dus la liga a doua, atunci a fost iar un moment decisiv pentru că în iarnă a fost dorinţa mea să plec, cei de la Iaşi nu au vrut să mă lase, Rapid m-a vrut în vară şi nu m-au lăsat să plec. Nu a fost suma corectă în opinia lor.

 

E greu (n. r. refuzul clubului de care aparţii să te lase să pleci la mai bine) pentru că cei care au trecut prin fotbal ştiu că trenul poate să oprească în gară o dată. Dacă nu te-ai urcat în el atunci, s-ar putea să nu mai vină şansa, că poate dacă mai rămâneam 6 luni la liga a doua nu promovam cu Iaşiul şi rămâneam încă un an la liga a doua, mă cufundam, nu mai eram U21..”, a spus Răzvan Onea la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele