Ultima oră
Gerard Pique, despre despărţirea de Shakira: ”Adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat!”

Gerard Pique, despre despărţirea de Shakira: ”Adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat!”
Încă un internaţional în Premier League lângă Drăguşin? Anunţul făcut de impresar: ”Sunt luaţi în calcul!”

Încă un internaţional în Premier League lângă Drăguşin? Anunţul făcut de impresar: ”Sunt luaţi în calcul!”
VIDEO | Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2. Galacticii, revenire incredibilă! Stuttgart a produs surpriza cu Juventus. Rezultatele din celelalte partide VIDEO | Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2. Galacticii, revenire incredibilă! Stuttgart a produs surpriza cu Juventus. Rezultatele din celelalte partide
Becali a pus mână pe telefon după scandalul dintre Munteanu şi Petrescu: ”El îmi zice mie tot timpul tati!”

Becali a pus mână pe telefon după scandalul dintre Munteanu şi Petrescu: ”El îmi zice mie tot timpul tati!”
Vali Creţu a vorbit despre retragerea din fotbal: „Vreau să mă ocup de copii” Vali Creţu a vorbit despre retragerea din fotbal: „Vreau să mă ocup de copii”
Naţionala a rămas fără selecţioner

Naţionala a rămas fără selecţioner

E gata! Patronul Rapidului a decis soarta atacantului: ”Răspunsul este nu!!” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat ieri, 21:40
mail-share icon Email

Rapid a învins luni seara, pe teren propriu, scor 5-0, gruparea Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21810731/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-21-10-2024.jpg

 

 

 

Într-o primă repriză dominată de gazde, giuleştenii au deschis scorul în minutul 13, când Petrila a pasat la marginea careului şi Borza a şutat pe jos. În minutul 21 Alibec a trimis cu călcâiul pentru Radaslavescu, acesta a scăpat în careu şi a fost blocat în careu de Cristian Manea. Rapid şi-a majorat avantajul în minutul 30, după ce Dican a gafat, Christensen i-a trimis lui Petrila şi acesta a înscris. Minutul 40 a adus al treilea gol al gazdelor.

Paşcanu a prins un voleu din careu şi Rapid a intrat cu 3-0 la pauză. În minutul 72 Alex Dobre a debutat cu gol la Rapid, după un contraatac şi o pasă a lui Cristian Manea, iar scorul a luat proporţii, 4-0. Oaspeţii nu au existat pe teren, în timp ce elevii lui Marius Şumudică au pus presiune până la final. 

Dănuleasă a fost eliminat în minutul 83, la numai două minute după ce intrase pe teren, iar giuleştenii au rămas şi ei în zece. Hromada a primit galben pentru un atac la Nicolas Popescu, în minutul 90+3, dar după verificarea VAR cartonaşul a fost transformat în roşu şi Hromada a părăsit terenul. Rapidiştii s-au impus în final cu 5-0, Alex Dobre reuşind dubla în minutul 90+4.

La o zi după meci, Victor Angelescu a avut o intervenţie în direct la PrimaSport. Acţionarul de la Rapid a fost întrebat şi despre Timotej Jambor, atacantul care nu a marcat până acum pentru giuleşteni în 10 meciuri. 

 

"În sfârşit am câştigat şi noi în Giuleşti, nu mai ţin minte când a fost ultima oară când am câştigat un meci cu miză în Giuleşti. Mă bucur pentru jucători, pentru Şumi, pentru suporteri. Am arătat alt spirit, am jucat cum ar trebui să arate Rapidul. Aseară au arătat că pot juca cu inima, au alergat, au fost agresivi. 

Toţi au jucat foarte bine, inclusiv Boupendza şi N'jie, dar să ne gândim că n-au jucat de ceva vreme şi să le acordăm timp. Au fost bine, Dobre a intrat la debut şi a marcat, un debut de vis şi s-o ţină tot aşa. 

Schimbarea sistemului a fost de bun augur, aşa s-a decis că e cel mai bine cu Farul", a declarat Victor Angelescu, la Prima Sport. 

"De transferul lui Dobre s-a ocupat Dan Şucu, au vorbit direct şi ne-a spus despre această posibilitate, cu Şumi şi cu mine, iar noi am luat decizia că ne poate ajuta. Dan Şucu s-a ocupat direct, a vorbit direct. Nu, nu, nu, nu ne despărţim de nimeni. Doar nu a fost la acest meci (n.r. - în lot)", a spus Angelescu.

Rapid a aplicat o corecţie neaşteptată echipei lui Hagi şi, cu 16 puncte, este pe locul 10, în timp ce Farul se află în subsolul clasamentului, pe locul 14, cu 13 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele