Ultima oră
VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start
Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii
Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”

Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”
EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă” EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă”
Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates
Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat

Surprize imense! Cei 11 jucători pe care Elias Charalambous îi va trimite pe teren în Scoţia

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 17:31
mail-share icon Email

Rangers şi FCSB se vor întâlni în etapa a treia din faza principală Europa League. Meciul care va avea loc astăzi, de la ora 22:00, va putea fi urmărit la Prima Sport 1, Prima Sport 5 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21813165/2/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-20-10-2024.jpg

În urmă cu mai multe zile, Gigi Becali a anunţat că va folosi mai multe rezerve la meciul din Scoţia. Finanţatorul îşi doreşte astfel să îi menajeze pe titulari, având în vedere că FCSB se va duela cu Rapid, în weekend.

Se pare că surprizele sunt mai mari decât cele preconizate, iar în flancul stâng al apărării va fi folosit Mihai Popescu, conform Fanatik. Fundaşul adus de la Farul a evoluat până acum la FCSB pe posturile de fundaş dreapta şi fundaş central.

De asemena, Ştefănescu, Luis Phelipe şi Miculescu vor juca în spatele lui Bîrligea, suspendat pentru meciul cu Rapid. La mijloc se vor afla Edjouma şi Alhassan, iar în dreapta apărării va fi folosit Pantea. Totuşi, se pare că staff-ul campioanei României s-a decis să mizeze pe cuplul de fundaşi centrali Ngezana - Dawa, care, aproape sigur, vor juca şi în derby-ul cu Rapid.

Echipa de start: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, M. Popescu – Edjouma, Alhassan – Ştefănescu, Luis Phelipe, Miculescu – Bîrligea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele