Ultima oră
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”
Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală
Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff
LeBron James a semnat LeBron James a semnat

Petrolul Ploieşti a transferat un fundaş din Liga 2

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe vineri, 22:21
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21647501/1/sta.jpg

Transfer interesant realizat de Petrolul Ploieşti. Prahovenii l-au adus pe Alexandru Stănică (23 de ani), un fundaş central, care sezonul trecut a evoluat la Concordia Chiajna.

”Alexandru Stănică este noul jucător al echipei noastre!

Stănică este de la începutul perioadei de pregătire alături de FC Petrolul Ploieşti şi a semnat un angajament cu clubul nostru pentru următoarele 3 sezoane!

 În vârstă de 23 de ani, Stănică evoluează pe postul de fundaş central şi vine de la Concordia Chiajna, echipa la care s-a format ca fotbalist.

Îţi dorim mult succes şi multe realizări în haita lupilor galbeni!”
au anunţat prahovenii.

Petrolul vrea să transfere de la Beşiktaş! Turcii vor să facă o super echipă la Ploieşti

 

Petrolul Ploieşti are ambiţii mari, după ce la conducere au venit investitori turci. Se conturează o vară cu multe transferuri pentru „lupii galbeni”.

Noii investitori îşi doresc ca formaţia din Ploieşti să se bată la titlu în trei ani şi sunt gata să formeze o echipă competitivă, motiv pentru care l-au numit antrenor pe reputatul jucător turc Mehmet Topal.

„Lupii Galbeni” i-au adus până acum pe portughezul Ricardinho, care a evoluat până în acum la FC Voluntari, Alexandru Mateiu, venit de la Universitatea Craiova, şi atacantul Alexandru Tudorie, de la UTA.

Aceştia îşi doresc să aducă la echipă şi jucători din Turcia, mai exact de la Beşiktaş, de unde ar putea veni sub formă de împrumut doi jucători, conform informaţiilor din presa din acolo. Este vorba despre Emir Yaşar, portar format de clubul din Istanbul, şi extrema Ajdin Hasic, care sezonul trecut a fost împrumutat în Bosnia, la FK Sarajevo.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt