Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 17:07
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21653860/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-cupa-romaniei-20-04-2022.jpg

A mai rămas o singură zi până la Supercupa României şi totodată până la boicotul pregătit de Gigi Becali.

Finanţatorul de la FCSB este cel mai vehement contestatar al regulii U21 şi este gata să nu introducă pe teren vreun jucător care să respecte regulamentul.

Motivul ar fi dorinţa lui Becali de a merge la TAS în speranţa că va obţine o decizie favorabilă.

De asemenea, Gigi Becali pregătise un complot de ceva timp şi a avut o întrevedere cu Neluţu Varga, Dan Şucu şi Mihai Rotaru.

Totuşi, nu toată lumea vrea să participe la acest boicot. Laszlo Dioszegi a declarat că nu se pune problema ca Sepsi să încalce regula şi pe teren se vor afla în continuare jucători U21.

”Noi ne vedem de treaba noastră, nu ne intereseză niciun boicot, şi vom respecta decizia FRF-ului.  E treaba lui Gigi Becali ceea ce afirmă, dar noi ne vedem de drumul nostru. Fiecare e liber să facă tot ceea ce doreşte şi tot ceea ce consideră că este mai bine pentru clubul său. Nu vreau să deranjez pe nimeni prin spusele mele, dar vă mai spun încă o dată că Sepsi va respecta decizia FRF.

Noi ne-am luat măsuri încă de anul trecut pentru acestă regulă, bănuiam că nu o să fie schimbată, şi am transferat doi jucători. Am ales să facem acest lucru, în vederea respectării regulii U21, pentru postul de fundaş dreapta. Dacă în timp FRF-ul decide să schimbe regula, atunci evident că nu ne displace nici acestă măsură”, a spus Dioszegi, confom Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele