Ultima oră
Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF” Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF”
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”

Oţelul Galaţi s-a impus în faţa unei campioane din Europa

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe vineri, 19:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21647354/1/ote.jpg

Oţelul Galaţi a început cu dreptul amicalele de vară. Formaţia lui Dorinel Munteanu a trecut de campioana Sloveniei, Celje, cu scorul de 3-2.

Teles, Tănasă şi Djuric au marcat contra echipei care va juca în preliminariile Ligii Campionilor. În cursul zilei de vineri, Celje va juca un alt amical cu o formaţie din România, urmând să dea piept cu Rapid.

Pentru moldoveni urmează în cantonamentul din Austria un test cu FK Jedinstvo Ub, nou-promovată în prima ligă a Serbiei.

Oţelul a transferat un jucător ce a evoluat sezonul recent încheiat în cupele europene

 

Oţelul Galaţi s-a întărit cu mijlocaşul central sârb Vasilije Djuric (25 de ani). Acesta a jucat sezonul trecut la FK Radnicki 1923 Kragujevac.

Djuric a jucat la Backa Topola, în disputa cu FCSB, din preliminariile Europa League. Mijlocaşul a reuşit să marcheze în poarta actualei campioanei.

Vasilije Djuric, 1.78 metri, 25 de ani, joacă pe postul de mijlocaş central cu rol ofensiv, însă poate activa şi ca mijlocaş de bandă stângă.

El şi-a încheiat zilele trecute contractul cu FK Radnicki 1923 Kragujevac din prima ligă a Serbiei şi a semnat până pe 30 iunie 2025 cu SC Oţelul Galaţi, cu posibilitatea prelungirii înţelegerii pe încă un sezon.

Vasilije se află în cantonamentul de la Vatra Dornei al oţelarilor pentru pregătirea stagiunii 2024-2025.

Noul nostru mijlocaş are şi 2 meciuri în preliminariile Europa League, sezonul 2020-2021, atunci când fosta sa echipă TSC Backa Topola întâlnea pe FCSB într-un meci de pomină decis la loviturile de departajare.

Formaţia bucureşteană termina la egalitate pe terenul sârbilor, scor 6-6, iar la penaltiuri se impunea cu scorul de 5-4, fiind stabilit un nou record al cupelor europene.

Djuric, introdus în extra-time, înscria în poarta FCSB-ului din postura celui de-al cincilea executant.”, e comunicatul formaţiei moldave.

Djuric a trecut în carieră pe la: OFK Belgrad, Sindjelic Belgrad, TSC Backa Topola, FK Indjija, Metalac Gornji Milanovac şi Radnicki.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele