Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

”Nu ne mai înţelegem cu el!”. Incredibil! MM Stoica a făcut anunţul despre Darius Olaru

FCSB Publicat pe 7 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21452812/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-14-05-2023.jpg

Olaru pare a fi omul momentului la FCSB şi traversează o perioadă foarte bună. Mijlocaşul a marcat două goluri contra lui Hermannstadt sâmbătă, iar pe Arena Naţională au asistat şi reprezentanţii celor de la Monza, potrivit Playsport. 

Italienii nu au venit degeaba, iar mijlocaşul a avut o evoluţie de excepţie. Totuşi, rămâne de văzut dacă clubul din Serie A va face o ofertă în această iarnă pentru Olaru.

Recent, Gigi Becali a confirmat interesul italienilor pentru Darius Olaru. Patronul Gigi Becali este dispus să se despartă de mijlocaşul său. 

Omul de afaceri i-a fixat deja şi preţul lui Olaru. Becali a cerut 7 milioane în schimbul jucătorului. Dacă suma va fi plătită, Darius Olaru va ajunge în Serie A. 

Monza şi Torino, două grupări din Serie A, sunt interesate de achiziţionarea golgheterului la zi al Superligii. Pe listă s-ar fi înscris şi Anderlecht, conform informaţiilor apărute în presa belgiană.

Recent, MM Stoica a vorbit despre Darius Olaru. Oficialul de la FCSB a dezvăluit cât de competitiv este mijlocaşul, chiar şi la antrenamente. 

Mihai Stoica a povestit cum reacţionează internaţionalul român în momentul în care echipa lui pierde pe terenul de antrenament. 

”Nu ne mai înţelegem cu el!”

”Am fost desprul de aspru cu Darius Olaru când a luat cartonaşul ăla galben. Am zis că nu mă respectă, dar dând filmul înapoi, am realizat că Darius Olaru este atât de competitiv, încât nu se poate concentra decât pentru a nu pierde meciul.

El se aruncă pe jos la antrenamente dacă echipa sa pierde. Nu ne mai înţelegem cu el. Noi ne distrăm, dar el se oftică rău de tot. De la el parcă s-a propagat aşa şi se joacă cu ambiţie.

Situatia asta am mai avut-o şi am avut rezultate când s-a întâmplat aşa”, a dezvăluit MM Stoica în direct la Orange Sport.

6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olaru, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, care îl consideră pe căpitanul ”roş-albaştrilor” drept cel mai valoros jucător din campionatul României.

28 de goluri şi 28 de pase de gol a reuşit Darius Olaru pentru FCSB în 159 de jocuri oficiale.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele