Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

Nu e Universitatea Craiova! Alex Cicâldău ar putea ajunge la rivala oltenilor

Superliga Publicat pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21619804/1/cicaldau.jpg

Deşi tot mai multe zvonuri duceau către o revenire spectaculoasă a lui Alex Cicâldău la Universitatea Craiova, o nouă echipă din Superliga a intrat în cursa pentru semnătura acestuia.

Este vorba despre Rapid Bucureşti, rivala oltenilor, care se află într-o reconstrucţie totală după ce a avut un final de sezon ratat.

Internaţionalul român se află în momentul de faţă sub contract cu Galatasaray, însă turcii nu plănuiesc să îl pastreze.

În acest moment, Rapid şi Galatasaray negociază mutarea lui Alex Cicâldău în Giuleşti sub formă de împrumut pe un sezon, cu opţiunea de a-l transfera definitiv în vara lui 2025, notează GSP.

Despre interesul alb-vişiniilor pentru Cicâldău au scris şi cei de la 1923.ro. El s-ar putea lupta pentru un loc de titular cu Florent Hasani, Xian Emmers şi Omar El Sawy.

Universitatea Craiova este şi ea interesată de Alex Cicâldăi. Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a dezvăluit că îşi doreşte să îl aducă înapoi la Craiova pe fotbalistul ce în acest sezon a evoluat pentru formaţia din Turcia, Konyaspor, împrumutat de la Galatasaray.

Recent, Giovanni Becali a vorbit despre situaţia mijlocaşului român. Impresarul susţine că fotbalistul are un salariu foarte mare, iar acest lucru face aproape imposibilă revenirea la Craiova. 

“Cicâldău la Universitatea Craiova este o situaţie grea. E bine că s-a salvat, dar a picat echipa lui Moruţan. Amândoi se vor întoarce la Galatasaray şi vor face pregătirea acolo.

Vom vedea ce gânduri au fiecare. Sunt şi alegerile la Galatasaray. Este acelaşi preşedinte, dar de fotbal se ocupă direct vicepreşedintele, cel care i-a adus pe Icardi şi pe ceilalţi.

Dar nu ştiu dacă mai rămâne acel vicepreşedinte şi dacă investiţiile vor fi de nivelul celor de anul trecut. Vom vedea.

Rotaru îl vrea de mult timp, dar Cicâldău are un salariu atât de mare în cât nu se poate apropia”, a declarat Giovanni Becali la Fanatik. 

Alexandru Cicâldău a evoluat pentru Universitatea Craiova timp de 4 sezoane, în perioada 2018-2022, pentru care a adunat 129 de partide în care a marcat 33 de goluri şi a livrat 21 de pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele