Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

Noul jucător a lui FCSB, analizat de un fost fotbalist al ”roş-albaştrilor”. ”Seamănă cu Edjouma, dar Edjouma era un mai bun marcator”

FCSB Publicat pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21455549/1/conferinta-presa-noi-veniti-fcsb-8-01-2024.jpg

Alexandru Bourceanu a analizat transferul lui Baba Alhassan la FCSB.

Fostul căpitan al ”roş-albaştrilor” a evidenţiat anumite minusuri pe care le are mijlocaşul de 24 ani, dar a excplicat şi care sunt atuurile pe care acesta le are.

”Baba Alhassan joacă inter. Seamănă cu Edjouma, dar Edjouma era un mai bun marcator, care dribla foarte mult. Baba are probleme când echipa lui se apără poziţional, dar şi când echipa adversă desfăşoară un atac rapid, iar el e departe de propria poartă şi există un spaţiu mare în spatele lui. Nu cred că replierea e printre atuurile sale.

Dar, de obicei, FCSB are mingea, iar în acest scenariu Alhassan se poate integra. Alhassan e total diferit de Olaru. Olaru se demarcă foarte mult în spaţiul din spatele apărării, ceea ce nu văd că face Baba Alhassan. Baba e un jucător înalt, nu foarte rapid, care probabil că nu va avea aceeaşi frecvenţă a acţiunilor pe care o are Olaru, întrucât nu dispune de acelaşi potenţial fizic. Nu-l văd un jucător asemănător cu Olaru, Alhassan va fi ceva mai poziţional”, a declarat Alex Bourceanu conform GSP.ro.

Echipa patronată de Gigi Becali i-a plătit lui Hermannstadt 600.000 de euro şi i-a oferit lui Alhassan un contract pe 3 ani, cu opţiunea de a prelungi pe încă două sezoane, potrivit presei din ţară.

Pe lângă suma de transfer, sibienii au păstrat şi 20% dintr-un viitor transfer, astfel că din suma pe care ar putea să o obţină FCSB dacă îl va vinde pe Baba Alhassan, 20% îi revin lui Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele