Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

Nici nu a început cantonamentul şi MM Stoica ”îi mitraliază” pe fotbaliştii de la FCSB. Jucătorul care a venit în trecut cu kilograme în plus: ”A consultat un nutriţionist”

FCSB Publicat pe 8 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21454512/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a declarat că este strict cu privire la greutatea jucătorilor şi nu acceptă ca ”roş-albaştrii” să aibă kilograme în plus după vacanţa de iarnă.

Oficialul FCSB a dezvăluit că gruparea aplică amenzi în cazul în care a fost depăşită greutatea permisă.

De asemenea, MM Stoica a mărturisit că Eduard Rădăslăvescu este cel care a depăşit limita şi a avut probleme în această privinţă în trecut.

”A consultat un nutriţionist”

”La noi se plătesc amenzi pentru kilograme, s-au plătit şi până acum, dar nu cred că va fi cazul. Cu Eduard Rădăslăvescu am vorbit, că a avut probleme în trecut, dar m-a asigurat că nu vor fi probleme.

A consultat un nutriţionist, sunt unii jucători care nu au arderile atât de rapide precum alţii, dar sunt sigur că nu vor fi probleme. La peste un kilogram în plus încep amenzile”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele