Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

”Ne descurcăm foarte bine datorită caracterelor din vestiar”. Charalambous îşi elgiază jucătorii

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21550992/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024-2.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Deşi a făcut un pas uriaş către titlu, Elias Charalambous nu se grăbeşte să se bucure. Cipriotul e încântat de caracterele elevilor săi.

”Suferă în fiecare săptămână. Titlul se decide doar matematic. Luăm pas cu pas. Mâine vom analiza următorul meci.

Sezonul acesta ne descurcăm foarte bine datorită caracterelor din vestiar. Nu vreau să spun prea multe, dar băieţii au stat uniţi când au avut zile proaste. Asta a făcut diferenţa, caracterul. Trebuie să continuăm la fel. Jucătorii sunt foarte deştepţi. Au experienţă. Sunt mândru şi de fanii noştri. Trebuie să ţinem capul jos acum şi să continuăm să jucăm la fel.

(n.r. Becali vrea să îi transfere pe Munteanu şi Alibec) Nu am nicio idee, dar nu cred că e momentul acum să vorbim despre astfel de lucruri”,
a spus Charalambous, după meci.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele