Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Moment fabulos în direct! Radu Banciu ştie exact cum ar reacţiona Gigi Becali dacă FCSB pierde titlul: ”Vă dau echipa, vă dau casa. Tot vă dau. Ce la anul, tată, că aşa am zis şi eu!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21479788/1/befunky-collage.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii.

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36. 

Deschiderea scorului a venit dintr-un penalti acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize. Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penaltiul.

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul final.

Echipa bucureşteană s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

Radu Banciu a vorbit în direct la Prima Sport despre posibilitatea ca în acest sezon, FCSB să nu câştige campionatul. Jurnalistul a oferit un moment savuros în direct, unde l-a imitat pe patronul FCSB şi a încercat să intuiască ce ar spune latifundiarul din Pipera dacă nu ar câştiga competiţia internă nici în acest sezon. 

Video savuros cu Radu Bancu în timp ce îl imită pe Gigi Becali

 

”Sigur că nu câştigă Rapid. Ar fi nemaipomenit. Dacă nici anul ăsta nu ia Gigi. Mamă, mamă, ce ar face. Ai putea să îi zici orice”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele