Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

MM Stoica a răspuns după declaraţia făcută de Cristi Săpunaru. ”Ştiu că nu e aşa”

FCSB Publicat pe 3 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21481435/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

FCSB a dominat total Superliga, până acum, şi are un avans de 11 puncte faţă de la locul 2 din campionat, ocupat de CFR Cluj.

MM Stoica i-a răspuns lui Cristi Săpunaru, după ce căpitanul lui Rapid s-a arătat deranjat de faptul că mulţi o văd pe FCSB deja campioană. Managerul ”roş-albaştrilor” a recunoscut că este de acord cu rapidistul şi că mai este drum lung până la câştigarea campionatului.

”Sunt total de acord cu Cristi Săpunaru, clar că se joacă, dacă în campionatul 2021/22 CFR a avut 14 puncte avans înainte de play-off, au rămas 7 şi după trei etape s-au făcut 8, iar noi am ajuns la mâna noastră, în două etape din 8 s-au făcut două, e clar că se poate întâmpla orice.

Pe mine nu mă veţi auzi că voi vorbi: 'domnule, gata, s-a luat campionatul', pentru că ştiu că nu e aşa”, a declarat Mihai Stoica

"M-am săturat! Hai să le dam titlul!" Cristi Săpunaru a răbufnit

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a precizat că rapidiştii nu bagă de seamă diferenţa din campionat faţă de FCSB şi că obiectivul lor este clasarea pe podiumul SuperLigii.

”(n.r. Toată lumea spune că e anul FCSB-ului) Ei spun, noi nu ascultăm. Noi ne facem treaba noastră. Hai să le dăm titlul de campioană şi noi jucăm pentru locurile doi şi trei, nu?

Mai e mult până la sfârşitul campionatului. Asta e părerea mea fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni. Mai sunt meciuri de jucat.

M-am săturat să tot vorbesc de lupta la titlu. Prefer să vorbesc acum de la meci la meci. Se fac nişte calcule care nu ar trebui făcute acum. Nu s-a intrat în play-off. Nu ştim cu câte puncte se va intra acolo.

Noi avem obiectiv locurile unu-trei şi cel mai important meci e cel cu Oţelul Galaţi de acasă. Echipa care nu a pierdut în deplasare. Cum le va fi în Giuleşti... Va fi un meci greu, cum ne va fi şi nouă”, a spus Cristi Săpunaru pentru sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele