Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

Mihai Stoica, îngrijorat înainte de derby-ul FCSB - CFR Cluj, care se va disputa în ”Ghencea”. ”Am auzit că se încercă să se comită acte de vandalism”

FCSB Publicat pe 5 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21276165/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-2.jpg

Partida FCSB - CFR Cluj, din runda a patra a Superligii, va avea loc duminică, de la ora 21:30 şi se va juca pe stadionul ”Ghencea”.

  • Meciul va putea fi vizionat în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mihai Stoica a venit în cursul zilei de sâmbătă în ”Ghencea”, unde suporterii vicecampioanei stau la cozi pentru a achiziţiona bilete la meciul cu CFR Cluj. Manager-ul ”roş-albaştrilor” le-a cerut fanilor echipei să nu provoace stricăciuni în arenă sau să creez conflicte.

MM este preocupat de ce se va întâmpla în tribune a meciul de duminică, dorindu-şi ca FCSB să nu fie nevoită să se întoarcă pe arena ”Arcul de Triumf” în perioadele în care ”Arena Naţională” nu va fi disponibilă.

“Am ajuns după 9 ani jumătate aici. Nimic nu mai are legătură cu ce era când am fost ultima dată. Mă gândesc dacă am găsit în străinătate un asemenea stadion.

Avem o mare provocare: să lăsăm stadionul aşa cum l-am găsit. Suporterii trebuie să se comporte civilizat. Nu am venit aici să provocăm sau să facem o regulă din a juca aici. Suporterii de la CSA să ne creadă că vrem să jucăm pe Arenă când e disponibilă.

Am auzit că se încercă să se comită acte de vandalism. Nu mai e vandalism. E terorism. Iar pedepsele sunt extrem de mari. Nimeni nu cred că riscă să petreacă ani în spatele gratiilor.

Nici nu mă gândesc la meci, ci la cum vom arăta când plecăm de aici. Suporterii să înţeleagă că dacă cineva va comite un act de vandalism, noi nu vom mai puteam juca aici. Şi ne vom îngrămădi pe un stadion de 7.000 de locuri“, a declarat Mihai Stoica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele