Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Mihai Stoica a ajuns la capătul răbării: "Toate au o limită!"

FCSB Publicat pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21477079/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-2.jpg

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a criticat dur discuţiile care au avut loc la o emisiune de la Digi Sport printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Acesta s-a declarat foarte nemulţumit de felul în care Vali Moraru vorbeşte despre jucătorii roş-albaştrilor, spunând că au "creier zero".

Mihai Stoica s-a arătat deranjat şi de insultele aduse de un invitat constant la emisiune celor de la Digi Sport, care consideră că există „prostituţie” în cadrul clubului bucureştean.

„Am evitat până acum să comentez ceea ce se întâmplă de multă vreme în studioul DigiSport, dar toate au o limită. S-a ajuns ca moderatorul Moraru să spună despre antrenorii noştri că au «creier zero», iar un invitat permanent al cărui nume nu-l pot scrie (oricât aş coborî nivelul postării) să afirme că e «prostituţie» în cadrul clubului nostru. 

Vom acţiona pentru ca aceia care au ajuns la acest nemaiîntâlnit nivel de insolenţă să răspundă pentru insultele proferate. Respect, Ilie Dumitrescu!”, a postat Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele