Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Marius Marin, cel mai dorit jucător român în momentul de faţă. Unde poate ajunge

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20767814/1/marius-marin.jpg

Marius Marin (23 de ani) este cel mai căutat jucător român în momentul de faţă. Bologna, Sampdoira, Torino şi Udinese sunt pe urmele mijlocaşului lui Pisa.

Marius Marin a făcut un sezon foarte bun la Pisa, dar din păcate echipa nu a reuşit să urce în primul eşalon al fotbalului italian. Datorită prestaţiilor excelente de la echipa de club, acesta a adunat 4 meciuri în tricoul naţionalei României, de când a fost preluată de Edi Iordănescu şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. 

Cum PIsa nu a reuşit să promoveze în Serie A, mai multe formaţii din prima ligă italiană se interesează de mijlocaşul de 23 de ani, dar Pisa nu vrea să renunţe aşa de uşor la el. Ei vor cel puţin 5 milioane de euro pentru el, considerându-l om de bază al echipei.

Cine îl vrea pe Marius Marin

Prima echipă care s-a interesat de Marius Marin a fost Sampdoria şi a propus un schimb cu Torregrossa şi De Luca pentru Leverbe şi Marin. Pisa a refuzat şi a ales să negocieze separat pentru cei doi jucători.

Apoi a venit oferta celor de la Udinese, care au oferit 3 milioane de euro în schimbul ”tricolorului”, acesta fiind cota lui, conform Transfermarkt., dar Pisa a spus că nu îl cedează sub 5 milioane de euro, iar până acum Udinese nu a făcut încă o ofertă. 

Bologna s-a interesat de preţul mijlocaşului, având mare nevoie de un om în zona aceea, dar nu a făcut vreo ofertă, iar Torino a propus un împrumut cu clauză obligatorie de cumpărare, dar au fost refuzaţi.

  • 400.000 de euro au plătit pisanii pentru Marius Marin, pe care l-au transferat de la Sassulolo. Jucătorul de 23 de ani a adunat 40 de partide pentru Pisa, sezonul trecut. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele