Ultima oră
Spaniolii i-au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund şi au tras concluzia Spaniolii i-au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund şi au tras concluzia
Dan Şucu, tun financiar pe piaţa transferurilor! Un club de top din Europa i-a pus 3.000.000 de euro pe masă pentru golgheterul din Giuleşti Dan Şucu, tun financiar pe piaţa transferurilor! Un club de top din Europa i-a pus 3.000.000 de euro pe masă pentru golgheterul din Giuleşti
Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open. Motivul din spatele deciziei Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open. Motivul din spatele deciziei
Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la Guangzhou Open Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la Guangzhou Open
Pasionaţii de fotbal joacă în Prima Liga, azi de la ora 15:00, pe Prima Sport 1 Pasionaţii de fotbal joacă în Prima Liga, azi de la ora 15:00, pe Prima Sport 1
„Luis Suarez de România” i-a băgat în sperieţi pe scoţieni! Jucătorul FCSB-ului de care Rangers se teme cel mai tare: „Trebuie să fie atenţi” „Luis Suarez de România” i-a băgat în sperieţi pe scoţieni! Jucătorul FCSB-ului de care Rangers se teme cel mai tare: „Trebuie să fie atenţi”

Nu a mai suportat declaraţiile lui Gigi Becali şi a răbufnit: „Este ultima persoană care poate să ne dea lecţii”

Superliga Publicat astăzi, 11:40
mail-share icon Email

A venit rândul lui Cristi Balaj să răbufnească în urma declaraţiilor făcute de Gigi Becali.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21811321/1/gigi-becali.jpg

S-a iscat un scandal monstru la CFR Cluj între Dan Petrescu şi Louis Munteanu. „Bursucul” l-a schimbat pe Louis Munteanu în minutul 90+4 al meciului cu Petrolul, încheiat 0-0, chiar dacă atacantul a fost introdus după pauză.

Faptul că a fost scos de pe teren cu un minut înainte de finalul jocului l-a enervat pe jucătorul adus de la Fiorentina.

Vizibil deranjat, Munteanu a refuzat să dea mână cu Dan Petrescu şi ulterior nu s-a uitat la el în momentul în care antrenorul a vrut să îi explice motivul pentru care l-a schimbat.

Cristi Balaj, atac la adresa lui Gigi Becali: „Istoria nu îl ajută în ceea ce îl priveşte”

După ce Neluţu Varga l-a criticat dur pe Gigi Becali în urma declaraţiilor în care i-a luat apărarea lui Louis Munteanu, a venit rândul lui Cristi Balaj să îl atace pe latifundiarul din Pipera.

Preşedintele din Gruia a declarat că Becali este ultima persoană în măsură să comenteze despre comportamentul jucătorilor de la alte echipe.

„Domnul Varga trebuie să îi răspundă lui Gigi Becali. Este un om care investeşte în fotbal. Mie îmi este uşor să îl contrazic. Sincer să fiu, habar nu am ce a zis Gigi Becali (Horia Ivanovici: că e strigător la cer, că e revoltător să te porţi aşa cu un jucător de valoarea lui Louis Munteanu, că l-a umilit Dan Petrescu).

Nu e persoana cea mai în măsură atunci când vorbim comportamentul unor oficiali din club faţă de jucători. Gigi Becali este ultima persoană care poate să ne dea lecţii. Istoria nu îl ajută în ceea ce îl priveşte.

 

Din punctul meu de vedere nu este în măsură să ne dea lecţii despre cum ar trebui să se comporte un oficial al unei echipe cu jucătorii din cadrul clubului”, a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele