Ultima oră
Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova
Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii
Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu” Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu”
Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru
Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!” Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!”

Revenire de senzaţie la FCSB chiar înaintea derby-ului cu Rapid

FCSB Publicat astăzi, 17:13
mail-share icon Email

FCSB a primit o veste excelentă înaintea derby-ului cu Rapid, ce va avea loc în weekend-ul ce urmează.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21810516/1/fcsb-gloria-buzau-superliga-superbet-6-10-2024-1.jpg

FCSB primeşte vizita Rapidului într-un derby ce se anunţă incendiar pe „Arena Naţională”. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale acestei confruntări pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

După ce în ultimele 2 săptămâni Florin Tănase a stat departe de gazon din cauza unei accidentări, se pare că acesta a revenit din perioada de recuperare şi va fi apt pentru duelul cu Rapid.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani va fi folosit pe postul de atacant, având în vedere că titularul de drept în atacul FCSB-ului, Daniel Bîrligea, este suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene încasate.

Anunţul a fost făcut chiar de patronul campioanei României, Gigi Becali: „Îl avem pe Tănase şi o să joace atacant”, a declarat latiufndiarul din Pipera, pentru Fanatik.

Înaintea derby-ului cu Rapid, FCSB se va deplasa în scoţia pentru duelul cu Rangers ce face parte din cadrul rundei cu numărul 3 din faza principală din Europa League. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 5 şi online pe PrimaPlay.ro.

Brigada de arbitri care va oficia meciul Rangers - FCSB

Astăzi, UEFA a anunţat delegările pentru partidele din Europa League. Meciul dintre Rangers şi FCSB va fi arbitrat de o brigadă din Italia, cu Marco Di Bello la centru.

Marco Di Bello va fi ajutat de Davide Imperiale şi Alessio Berti, în timp ce rezervă va fi Rosario Abisso. În Camera VAR se vor afla Luca Pairetto şi Valerio Marini.

 

Până acum, centralul italian nu a mai arbitrat nicio partidă a unei echipe din România şi nici nu a fost delegat la vreun meci al echipei naţionale. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele